/
/
Hesabın silinməsi
Hesabın silinməsi
Hesabı kabinetdəki “Profil və ayarlar” bölməsindən özünüz silə bilərsiniz.
Addımlar
- Hesabınıza daxil olun.
- Kabinetdə “Profil və ayarlar” bölməsini açın.
- Səhifənin aşağısında “Hesabı sil” düyməsini basın.
- Təsdiq üçün SİL yazın.
Nə silinir
- Profil və əlaqə məlumatları
- Bütün elanlar (saytdan dərhal çıxır)
- Favorilər, saxlanmış axtarışlar və rəylər
- Balansdakı istifadə olunmamış vəsait
Balansda vəsait varsa, silməzdən əvvəl dəstəyə yazın.
Hesab silindikdən sonra bərpa olunmur.